Saturday, June 14, 2008

gubbsjukan upphör aldrig att förvåna.

satt och bläddrade i en tidning i lugn och ro i en pitoresk sommarstuga där du knappt har mobiltäckning. om det varit en annan tidning en just en dagstidning kanske det enbart hade varit mysigt. nu satte jag dock kaffet i vrångstrupen och blev fly förbannad när jag läste en artikel om gubbjäveln boris becker. han har nämligen problem med alla kvinnliga tennisstjärnor som stönar när de träffar bollen. stönar som även manliga tennisspelare verkar göra. i alla fall senast jag bläddrade förbi en tennismatch.

stackars gubbsjuka becker tycker att det är något sensuellt över de kvinnliga superstjärnornas stönande. så nu föreslår han att stönandet ska förbjudas på stora tennisturneringar. gubbslem gubbslem gubbslem.

om det bara är när kvinnor spelar framgår inte av artikeln. men jag undrar hur mycket karln går igång på de manliga superstjärnornas stön?

nej boris becker. dra nått gammalt över dig. håll dig borta från alla tennisturneringar så blir det nog bättre.

och artikeln. den hittar ni här

2 comments:

 1. Nu är det ju främst Sjarapovas vrål som Becker stör sig på, och han är långt ifrån den förste.

  Många, men långt ifrån alla tennisspelare, stönar under sina matcher. Men Sjarapova skriker högre än alla andra spelare på touren och gör det även under lättare slag, då andra spelare inte skulle skrika. För Sjarapova har stönandet blivit systematiskt, hon har gjort det till en integrerad del i hennes spel.

  Flera av hennes moståndare upplever skrikandet som mycket störande och kan inte prestera sin bästa tennis när de möter henne.

  Det vore inte märkligt om även den minst gubbsjuka spelare eller åskådare i längden skulle ha svårt för någon som konstant skriker med samma ljudstyrka som en borrmaskin.

  ReplyDelete
 2. jag tycker också att det kan vara rätt jobbigt med att alla tennisspelare ska stöna och skrika under sina matcher, men att förbjuda det för att det är för sensuellt??? det är väl det som frågan gäller, inte om det är irriterande eller inte

  ReplyDelete