Tuesday, March 25, 2014

Nedräkning

Vi flyttade den 27 februari. Jag har inte bloggat sedan dess. Knappt hunnit läsa bloggar. Jag kan inte rekommendera nån som inte är under pistolhot att flytta med två barn. 

Sam har börjat sova sämre. Och varit förkyld. Vi har packat upp det mesta. En målare har målat sovrummet och ska tapetsera tre fondväggar imorgon. Det är kanske ute med fondvägg tänker jag men vi gillar de tapeterna. Och mina föräldrars gamla fåtöljer ska kläs om. Vi har inga gardiner så det hänger lakan i fönstren. Pengarna rinner mellan fingrarna. Vi köpte visst en bil också. Och massa garderober på Ikea.

Sedan i fredags är solrosen föräldraledig. Vi har en vecka ledigt ihop. På tisdag börjar jag jobba. Vi kör en vecka i fjällen innan dess då. Jag ska köra ett lopp, 11 km skidor på lördag. Ikväll ska jag gå på Folkoperan.

1 comment:

  1. Hahaha, alltid lika underhållande! Bra att ni köpte en bil, även om det är mkt pengar så är det också mycket frihet och flexibilitet man får på köpet :) vi tyckte också att det var smärtsamt dyrt att flytta med alla inköp som skulle göras, men fint blir det ju! Kram

    ReplyDelete