Monday, November 19, 2012

Tisdagslista i förebyggande syfte

Imorgon kan bli en fantabulous dag. Men mycket pekar på att det blir precis tvärtom. Förskolans å vår bild av cheetahns förkylning är inte densamma. Om vi säger så. Det gör mig beklämd att vi verkar ha olika syn på en hel del saker utöver förkylningen. Vi måste nog ha nåt slags möte. Solrosen har också nåt slags förkylning. 

Jag är trött som vore det torsdag. Men det är måndag. Jag har massa måsten å grejer att prestera den här veckan. Det finns liksom inget utrymme för vab, ångest över förskolan eller nåt annat än att saker går bra. 

Innan ikväll var jag som en robot som på kommando av solrosen letade upp cheetahrumptvättlappar å koriander i affären. Det slog mig att jag skulle komma att vara sugen på godis senare på kvällen. Men allt jag tänkte var att jag inte orkade tänka ut vilket godis jag skulle vara sugen på så jag lämnade affären. Utan godis. 

Nyss blev jag sugen på godis. Så jag öppnade nyss kylskåpet å åt pepparkaksdeg med sked rakt ur paketet. 

För övrigt finns jag numera på instagram. Hade tydligen reggat en profil där för typ två år sedan men aldrig använt den. Nu lägger jag upp bilder sporadiskt å mest tråkiga vardagsgrejer å fina cheetahbilder typ. Heter motvalls om nån vill följa.

2 comments:

 1. Känner igen flera punker i det här inlägget, med lite skillnader. Bland annat är det jag som känner mig förkyld. Önskar dessutom att det vore torsdag, för då vore de närmare till helgen.

  Och du med på instagram alltså, en efter en hamnar där. Snart måste väl jag med...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hu, hoppas du kryar på dig. Idag är det i alla fall tisdag...en dag mindre...Å så kom jag på att jag har semesterdag på fredag för då är förskolan stängd. Kul för då får jag vara ledig. Stressande för egentligen har jag massa jobb att göra. Men ändå bra för då får cheetahn en kortare vecka å jag slipper ha ångest över förskolan så mycket. Idag hade det f ö gått jättebra där...

   Delete