Tuesday, July 21, 2015

Post London

Kom tillbaka till Skåne. Hängde lite till med mina föräldrar. Klippte oss hos min bror. Packade om. Kollade in bikuporna, balpressen och ärtorna en sista runda. Åkte traktor med E. Sa hejdå till hönsen och alla andra.


Sen åkte vi till Bohuslän. Med lunchpaus på Ikea norr om götet. Dissade tyvärr vänners erbjudanden om fika längs vägen. Prioriterade att åka snabbt medan barnen sov denna gång. 

Kom fram till gamla huset där kusinfamiljen redan huserade. Sa hej till farmor och farfars hus som de ska få ha för sig själva i år. Intog nya stugan. Jag ska ordna en namntävling för den vilken dag som helst. 


Sa hej till nya lekstugan. Den får nog kort och gott heta lekstugan. 
Åkte till havets hus på sjörövarkapning. 
Kollade in fiskar. Haj! Sa Sam.
Trotsade regnet och var ute utan byxor trots under 15 grader. Simskolan i havet känns dock inte aktuell. 

Jag jobbar lite på distans den här veckan. Vi äter blåbär som kan plockas från snåret direkt från altanen. Vi har olika matlag. Imorgon ska jag laga en smaskig efterrätt tror jag. 

Vi ska fixa klart i nya stugan. Åka till Ikea och köpa tyg och lampor.  Fast jag helst skulle köra på (mångdubbelt dyrare) William Morristema. Kanske åka på loppis. Lite olika kalas stundar. Till exempel min namnsdag på fredag!

No comments:

Post a Comment