Thursday, June 21, 2007

Den kvinna älskar agar kvinna?

Redan i häktet fick Eddy Larsson beundrarbrev sända till sig. Han kom att dömas för att ha vållat sin styvsons död. Tidigare har han dömts för två grova våldtäkter. Posten sägs fortsätta strömma in.

Juha Valjakkala sägs ha fått 20 kärleksbrev om dagen. Jackie Arklöv har fått stickade tröjor och hembakt skickat till sig i fängelset. John Ausonius har fått giftermålsförslag och Helge Fossmo i sin tur har nappat på detsamma efter att en 30-årig småbarnsmamma skrivit till honom. Helt säker kan jag inte vara men jag betvivlar att Bobbys mamma får särskilt mycket post.

Jag undrade redan förra året i en krönika. När jag ser Uppdrag granskning den här veckan frågar jag mig igen:
Varför tycks en del (framför allt) kvinnor hysa förkärlek för mördare och pedofiler med väl utvecklat sinne för tortyrmetoder? Hur många skriver till Bobbys mamma? Vem har frågat efter hennes autograf? Hur många längder vetebröd får hon i veckan?

1 comment:

  1. ja de e verkligen konstigt det där. måste väl ha skrivits hundra avhandlingar på ämnet eller? borde kanske läsa på lite. förstå sig själv bättre. även om jag inte riktigt kommit till de grova våldsförövarna. kanske som förebyggande åtgärd.

    men just när kvinna tänker tvärtom så blir det ju extra sjukt. eftersom bobbys mamma inte lär vara gift och lycklig när hon kommer ut som alla männen verkar vara. jag antar att hon för all framtid kommer vara utfryst..

    ReplyDelete