Monday, November 17, 2008

Hacka eller inte hacka...

...på Linda Rosing - det är frågan.

Oavsett svaret. Jag bara undrar: HUR försörjer sig kvinnan? Det kan väl ändå inte gå att bli närmast ekonomiskt oberoende på att blondera sig och förstora pattarna?

Mamas hemsida redovisas Lindas dagsschema. TVÅ timmar på förmiddagen kollar hon mail och "styr upp möten". I övrigt förefaller det mig som om hon lever någon form av hemmafruliv. Jag fattar inte hur hon payar hyran och räkningarna!?! Hon är väl ensamstående mamma? (Hon är skriven på Hagagatan i Vasastan - det kan inte vara gratis.) Jag vill veta vilken haken är!

I sin blogg skriver Linda apropå skönhetssalongsbesök för ett par veckor sedan:

"Ja det borde alla unna sig faktiskt,lite lyx med olika behandlingar. Speciellt nu när hösten är här och det är kallt och trist,då känns det alltid lite lättare om man unnar sig sånt,eller hur?"

Jag tror att massor av ensamstående mammor skulle hålla med. Men jag tror också att deras hektiska undersköterskejobb och kassa ekonomi knappast tillåter ögonbrynsfärgning och 1,5 timme powerwalk mellan åtta och tio på morgnarna.

Jag skulle kunna effektivisera Lindas vardag hur mycket som helst. Hon skulle få in en kurs där hon lär sig skriva för webben så läsarna slipper ord som "förrens", "super trevlig", "kill kompisar", "intervjuv", "intervjuven", "intervjuvad", "premunanter", "premenanter" och så vidare. Sen skulle vi switcha Kevins läxläsning med x-boxtiden från 30 min två gånger i veckan till en timme om dagen och vice versa.

Jag kan för övrigt också tänka mig att säga upp mig och börja jobba med att korrläsa Lindas blogginlägg om jag får pröjs så jag kan få motsvarande det lyxliv som Linda förefaller leva. Vi kan powerwalka tillsammans på morgnarna och öva bokstavering under tiden.

6 comments:

 1. Linda Rosing: ett fall för ratsit. Helt klart!

  Det är ju lätt att utge sig för att ha mycket pengar. Upp till bevis säger jag!

  ReplyDelete
 2. som trogen läsare av rosings fantastiska blogg skulle jag uppskatta om kip gick in o styrde upp - prickig korv macka är en klar favvo! kan berätta att rosing ska leda något program på kanal 5. torde ge någon form av inkomst. bloggen är därför flyttad till kanal 5.

  ReplyDelete
 3. Hon var med i Sanningens ögonblick i söndags och då sa hon att hon tjänar strax under 80 000 på enbart bloggen..

  ReplyDelete
 4. Ja, det var kanal5-bloggen jag läste på. Tydligen ska hon nu även vara med i en dokusåpa som går ut på att hon själv ska dejta snubbar som hennes vänner väljer ut. Det där sanningsprogrammet måste jag nog kolla upp närmare.

  Den centrala frågan lyder dock: varför tjänar Rosing 80 papp i månaden på sin blogg och devilwomen NOLL på sin?

  ReplyDelete
 5. herregud jag dööör. jag har nu ägnat en tid åt att läsa rosings blogg. och det är helt sjukt tragiskt. i vissa inlägg har hon fyra, fem olika särskrivda ord..

  jag håller helt och hållet med motvalls, hur fan tjänar hon närmare 80000 och vi noll?

  tror ni vi får upp våra siffror om vi opererar brösten? kan ju vara en investering väl värd pengarna?

  ReplyDelete
 6. Well, Berg, med tanke på hur dålig aktivitet det är på den här sidan allt som oftast finns det inget att tjäna pengar på. Rosing uppdaterar i alla fall sin blogg...

  ReplyDelete