Thursday, April 12, 2007

Patriarkatets enemy no 1?!

Här, mina vänner. Ett smakprov ifrån gullet vars konsert jag hade nöjet att bevista i lördags. En intressant sak var publiken - bara snygga tjejer i vårklänningar SAMT en massa bögar. Plus hela P3:s musikredaktion.
Vad säger detta om Mika? Ja av publiken att döma verkar han inte gå hem hos patriarkatet direkt (hurvida P3:s musikredaktion tillhör detta låter jag dock vara osagt). Kan det bero på att Mika, ve och fasa, omgärdas av gayrykten? Kan det vara hans tjocka, lockiga hår? Eller att han och bandet som extranummer dansade runt i djurdräkter på scenen och att det sedan regnade konfetti över publiken?
Jag vet inte. Hur som helst svänger det, katten.

3 comments:

 1. Jag tror jag talar för hela devilwomens Skånefraktion när jag säger att vi är fett med avundsjuka på att du fick se Mika. Själva såg vi Tingsek i lördags å Ladytron i torsdags. Det funkade det med. Ser fram emot att se dig i en snygg vårklänning nästa vecka för övrigt!

  Jo. Klientelet på konserten förvånar mig föga. Riktigt patriarkat tittar på annat riktigt patriarkat, dvs. svårmodiga, svartklädda män med ansträngda ansiktsuttryck och texter som ska tolkas men ingen vet hur.

  Mika har färgglatt - och djurkostym. Mika sjunger okomplicerat rätt och slätt om en man som blev kär i en man (varningsklocka...hallå, riktiga män kan väl inte lyssna på det, nån kan ju tro man är bög, hallå...). Mika hypar en glammig 50-talsikon. Mika har ljus röst som han leker med.

  Det finns helt enkelt inget för ett hederligt gammalt patriarkat att identifiera sig med!

  ReplyDelete
 2. Jag har hört rykten om att Mika är bög. Efter att ha sett hans video har jag också fått mina misstankar, stämmer detta?

  ReplyDelete
 3. givetvis pratar du för hela skånefalangen sidekick! vi älskar mika..oavsett sexuell läggning.

  ReplyDelete