Saturday, January 26, 2013

Frisörtips - parabenfritt såklart

För många år sedan var jag i Hong Kong. Köpte ett schampo. Gillade det jättemycket men såg det aldrig igen i nån affär.

För en månad sedan var jag och klippte mig hos min lillebror som jobbar på salongen Roots i Helsingborg. Å möttes av en hel vägg av John Masters Organicsprodukter! Samma märke som jag köpte i HK 2003. Fick f ö en sån här skrubb av lillebror i julklapp också å är mycket nöjd. Blir supermjuk å älskar doften.

Så, här kommer reklam: Alla som har vägarna förbi Helsingborg bör gå till Roots å shoppa bra ekoprodukter. Å klippa/färga sig förstås. De jobbar bara med naturliga produkter vilket är superbra för både frisörerna som slipper utsättas för läskiga kemikalier hela dagarna, å kunden förstås.

Minns btw att jag nån gång läste om parabener å sedan dess glömt vad det är som är så dåligt men att det i alla fall ska undvikas. Låg i badkaret häromdan å kunde konstatera att alla produkter vi har där för tillfället är utan parabener. Känns bra. Tre av typ 14 var dessutom ekologiska. Kan bli bättre förstås.


Sorry, lyckas inte vända bilden.

2 comments:

  1. Åh vad bra. Jag tänkte gå och klippa mig och slinga hos EcoHair på Kungsholmen innan vi åker till Thailand, de verkar också jobba med eklogiska alternativ och shysta produkter.

    ReplyDelete
  2. Ah, nice, kände inte till men bra med ett alt här i stan också ju!

    ReplyDelete