Monday, February 4, 2013

Hur är jag?

Jag undrar lite hur du är när du träffar nya människor? Är du blyg och tyst eller pratig och öppen? Den frågan fick Maria här.

Å nu är jag väldigt nyfiken på hur jag uppfattas när jag träffar nya människor. Min gissning är i stil med Marias: lite för pratig å glättig, håller låda för sakens skull för att det inte ska bli tyst. 

Men vad vet jag.

Det vore himla kul att höra hur de av er som läser denna blogg och träffat mig uppfattade mig vid vårt första möte. Å om ni träffat mig flera gånger, om intrycket ändrats senare. 

Seså, kommentera nu.

6 comments:

 1. Blygsamheten själv skulle jag säga..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu tror jag att du ljuger Jenny...undras förresten hur vårt första möte var. Minns du?

   Delete
 2. Vi har ju inte träffats så många gånger, men jag tycker pratig men inte alls "för pratig" som du säger. Utan "bra pratig" för en tyst typ som mig...

  ReplyDelete
  Replies
  1. "Bra pratig"! Det ska jag börja kalla mig! Tack!

   Delete
 3. Här kommer ett sent svar. Har grunnat lite på den här förstår du. Första gången vi sågs hade jag bara som hastigast läst in mig på bloggen. Jag tyckte du verkade arg och smart. Två mycket bra egenskaper visserligen, men det skrämmer mig samtidigt. Jag vill också vara arg och smart men känner snarare att jag framstår som lite dum och glömsk. Men när vi träffades var du bara så snäll, rolig och uppriktigt intresserad. Och arg och smart!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Å jag svarar ännu senare... Jag tar arg å smart som en fantastisk komplimang! Än så länge har jag f ö bara sett dem hos dig med å inte sett röken av nåt dum eller glömsk, sådeså!

   Delete