Thursday, July 25, 2013

Saker jag gillar hemma hos oss

Vi genomför projekt förbereda lägenhetsförsäljning. Vore praktiskt att ha avverkat fotografering innan nya cheetahn kommer å sprider sånt som kräktrasor, spjälsängar å skötbord runt sig. Fick nästan lite separationsångest när jag gick runt igår å kollade på sånt som ska fixas. Jag gillar verkligen den här lyan. I vardagen är det lätt att tänka på sånt som inte är bra, saker vi aldrig fixar osv. Men jag trivs faktiskt kalas å gillar hur vi har inrett. Till exempel:

Hörnet i sovrummet med den gamla verkstadsbyrån som jag ropade in på auktion å fixade till. Med kambodjansk kossa å klocka från NY på. Å att färgen på väggen är så perfekt i ett sovrum. Lindblomsgrön tror jag den heter även om den inte kommer riktigt till sin rätt på den här bilden. Solrosen hävdar bestämt att kossans knallröda färg skär sig emot väggen. Kan han ju tycka då då.

Hallen där vi har min favorittapet ever. Å superbra förvaring. Älskar att komma hem till detta. Även om golvet är fullt av skor, saker som cheetahn har "sorterat" osv.

Att det blev så bra med stringhylla, böcker å gitarrer i vardagsrumshörnet. Jag gillar vanligtvis möbler som gömmer saker. Men här blev öppen hylla perfekt å vi har böcker å saker som inspirerar i den. Obamklockan. Bokstöden Astrid å Nils. Ska önska mig Edith å Karin när jag fyller år tror jag.

Vår matplats. Med slagbordet som solrosen å jag valde ihop. I kombo med solrosens mormors gamla danska designstolar med svart läder å mässingslampa (syns ej på bilden) å cheetahns vita tripp trapp. Varje dag är jag nöjd med de rundade hörnen å den vitlaserade ytan. Bordet slits å får märken å det är det finaste av allt. Jag hoppas att det håller tills jag är gammal å kan sitta vid det å tänka på när cheetahn var bebis å högg med gaffel i det... 

Skåpet med bokhylla från min farmor å farfars hus. Alldeles lagom för ett barnrum å fin kombi av att kunna gömma saker bakom dörrar å ha annat på display. Just nu inte alls fint i ordning pga cheetahn som klättrat å slängt ut allt å vi har sen bara plockat upp random saker från golvet å lagt in igen. Ska fixa i helgen.

2 comments:

  1. Vad kul att se lite hur ni har det, hoppas på att få se lite hur det blir i nya bostaden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja i sinom tid! Det ser jag också fram emot. :-) Just nu efter städning, röjning, fotografering mm. fattar jag inte hur vi ska lyckas med att få till stånd visningar å sen flytta. Med TVÅ barn. Ojojoj så jobbigt detta blev...

      Delete