Friday, April 8, 2011

Hälsningar från Hitler aka psychomänniskan

Det där med föräldragrupp - som så här i början tenderar vara lika med mammagrupp. Jag vet inte vad jag ska tycka. Men jag vet vad jag tycker om ouppstyrda saker å kaos. Så när hela grejen verkade haverera tog jag ett initiativ å mailade i all välmening alla på listan en doodleenkät (med olika alternativ för träffar, fm/em å så veckans alla dagar) samt en inbjudan till muffinsfika hos mig idag för att komma fram till en fast tid varje vecka. Lika delar ordning å mys. Tänkte jag.

Devil J säger att jag är som Hitler. Och för att citera henne ordagrant: "om jag fick en enkät av någon, som jag inte kände, hade jag undrat vad det var för psychomänniska".

Nu har jag bakat matmuffins, syltgrottor å kokosdrömmar. Hade tänkt göra morotsmuffins också men vågade inte, av rädsla för att verka för ambitiös. Synd bara att jag är så himla sugen på just morotsmuffins. Kanske gör såna till kvällsmat.

Två är bortresta. Två har inte svarat. Vi skulle således bli fem. En blev sjuk å en annan fick förhinder. Nu blir vi alltså tre. Ångest. Tänk om en är tyst å inte säger nåt? Tänk om vi inte gillar varann?

De andra kanske har eget antihitlerfika nån annanstans där de sitter å raljerar över min enkät.

1 comment:

  1. Nutte!! Du är så känslig! Inte hade jag tänkt att detta skulle leda till ett blogginlägg. Jag är säker på att du kommer att göra succe på mammadejten!

    ReplyDelete