Friday, April 1, 2011

Käre gode Gud om du finns...

Gör då så att Edith aldrig önskar sig de här i present:


- Posted using KIP phone

6 comments:

 1. Min son önskar skulle bli överlycklig över en sån där leksaks dammsugare. Känns det okey? :)

  ReplyDelete
 2. Hihi, vad fint! Å ja, allt är väl okej, alla leksaker, så länge det inte blir bara det ena eller andra. Men när det gäller de här köksprylarna som ju bara verkar göras i rosa som om det ska poängteras att det där är kvinnosysslor, då blir jag matt. Men så tänker jag också som så att vill barnet dammsuga kan vi ju ta fram riktiga dammsugaren. Å vill vi göra hamburgare kan jag å barnet göra dem med riktiga ingredienser å inte plastbitar med kardborrband...

  ReplyDelete
 3. Min son är bara 16 mån och uppenbarligen har han alldeles för lite muskler och för lite tålamod till att dra runt på vår dammsugare. Han gör det mer än gärna men det slutar alltid med att han bara blir förbannad för att dammsugaren inte följer med honom och gör som han vill.
  Jag håller med dig om det rosa och det plastiga. Jag har allergi mot plastiga leksaker, det är oavsett färg oftast fult. Jag gillar när man hittar fina rejäla leksaker i trä och tyg, riktiga leksaker alltså.
  Hemma här så är Valdemar med på en stol bredvid mig när jag lagar mat för det tycker han är kul. Men han tycker också det är kul att leka i dagis lekkök, så därför kommer jag nog att bygga ett litet lekkök i hans rum och fixa en fina köksgrejer så vi kan sitta vid hans bord och fika och så där. Han tycker det är roligt ju. Och antagligen för att han ser mig göra detta hemma. Han gillar även att föna håret och ha diadem :)

  ReplyDelete
 4. Och nu i dagarna så har han sagt sitt första riktiga ord utöver familjemedlemmarnas namn och sånt där barn oftast kläcker ur sig. Han sa BIL :) Och gärna så tar han en bil och trutar ihop munnen till en super söt pussmun och kör runt bilen med ett billjud från munnen.
  Jag hoppas han får det braiga från båda sidor.

  ReplyDelete
 5. Det låter ju alldeles underbart, en liten filur som gillar lite av varje och iallafall inte än så länge upplever sig begränsad till det ena eller andra. Hoppas innerligt att det får fortsätta vara så!

  Jag minns min Mickispis med kärlek! Har för mig den var röd å grön å i trä. Så hoppas verkligen du får till ett fint leksakskök som slipper vara i enbart rosa plast. Jag kan ju dra nytta av alla bra tips om sisådär nåt år när Edith är i samma ålder... :-)

  ReplyDelete
 6. Ja, men det är ju det man hoppas att de ska få vara den de vill vara utan påtryckningar från höger och vänster.
  Är pysslig och händig så jag har som plan att snickra ihop ett likt det hans mamma och pappa har, det borde han ju gilla den lilla härmapan :)

  Ha en trevlig helg!

  ReplyDelete