Monday, June 24, 2013

Midsommar

Vet ni? Vår midsommar var sådär läskigt idyllisk att en vill kräkas. Sluta läsa genast om du inte vill få en överdos av feel good, carpe diem å andra läskigheter. Cheetahn började midsommarmorgonen med att prova lite olika kläder, dansa å sjunga framför spegeln.

Till slut bestämde hon sig för prickigt. Vi lämnade hemmet med röde baronen fullastad med hemrullade köttbullar.

Hos våra kompisar i det nyköpta huset med prunkande trädgård stod långbordet dukat. Cheetahn tjuvstartade med pasta å köttbullar å somnade sen på eget bevåg i vagnen där hon sov fridfullt medan vi andra åt lunch.

När Edith vaknat drog vi till ett ställe i närheten där det vankades jippo. Vi började med en medhavd gräddspritsad jordgubbstårta på en filt. Sen var det dags för dans på dansbanan.

Tillbaka på filten fick preggomamman (ja hon med världens största tuttar) kaffe å småkakor för att kalorikompensera dansen.

Åter hemma i trädgården tyckte cheetahn att det var dags att lära sig kubb. Hennes mamma som är kubbmotståndare gömde sig i en soffa. Å pappan såg en möjlighet att testa en ny förstärkare i källaren. Vilken tur att värden själv tog sig an uppgiften som kubblärare med stor entusiasm. Varför vissa tvååriga deltagare föredrog att spela nakna har vi ännu inte fått klarhet i.

Sedan följde ett bad i balja för småttingar medan några andra startade grillen. 
Efter maten var alla i teamet ganska möra. Men väldans nöjda med en toppendag. Vi sa godnatt å lämnade festen medan det var som roligast.

No comments:

Post a Comment