Tuesday, February 14, 2012

Alla hjärtans år

Solrosen: Vill du fira nåt imorgon?
Jag: Nej. Jag struntar i om jag får alladinask å lagad middag en gång om året. Jag vill ha det som vi har det, du lagar tonfiskpasta på måndagen, vi pussas varje dag. Vi är fina alla dagar. Alla hjärtan fina hela året, okej?

6 comments:

 1. Fint!

  Själv sa jag till maken "vi behöver inte fira nåt särskilt, men vi kan ju säga 'glad alla hjärtans' och pussas".

  ReplyDelete
 2. Vi hade för övrigt bubbel som kanske skulle passat idag på alla hjärtans, men vi valde att fira med bubbel igår när det var E:s första födelsedag. Känns som att det är mer stort att fira att vi lyckats vara föräldrar ett helt år (för att inte tala om brediften vi gjorde för precis ett år sen).

  ReplyDelete
 3. Jenny - Låter alldeles utmärkt, er variant! Å bubbel på en måndag känns fullt rimligt, särskilt en så där alldeles speciell måndag som en ettårsdag!

  Ett kul sammanträffande är att min kompis också fyllde år igår - och hennes son som hon alltså fick på sin födelsedag!

  ReplyDelete
 4. Åh ja precis så. På pricken. Du. Gärna (opretto) middag snart, men mor och far kommer imorgon och stannar till helgen. så framåt nästa vecka.

  ReplyDelete
 5. Har följt denna blogg länge och tänkte det var dags för en kommentar. Vilken vacker opretto kärleksförklaring, och nej vi behöver inte alla hjärtans dag. Ta hellre disken varannan gång.

  Tipsar även om en annan rätt nystartad jämställt föräldraskaps-blogg som två vänner startat:

  http://mammanpappan.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Baglady - sorry sent svar, men ja, vi får ta det framöver. Nu smockfullt i kalendern å E å solrosen åker bort tors-mån å jag tors-sön så därefter nån gång...

  Stina - tack för tipset, ska kolla in!

  ReplyDelete