Monday, January 14, 2008

dagens finest - från ring p1

en kärring ringde in till p1 och var upprörd över att en tjej, typ åtta år efter händelsen, anmäler tito beltran för våldtäkt. hon menade att det borde finnas nån typ av preskribtionstid på när kvinna har förlorat rätten att anmäla brott och uppskattade den gränsen till att vara ungefär en månad efter att kvinna utsatts för brotten. kärringjäveln använde även ord som ryggradslös för att beskriva tjejens beteende. flickan och skulden. eller hur var det? flickan med skulden kanske?

och det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra? boka plats för mig tack.

även en gubbjävel ringde in och hans diskussionsämne var det fantastiska äktenskapet. och huruvida homosexuella personer skulle få gifta sig med varandra eller inte. hans tes var att om lagen skrivs om och inkluderar homosexuella så måste vi även ta bort lagar som gör att syskon et cetera ej får gifta sig med varandra. lysande koppling.

ännu en morgon med utmärkt radio är på väg mot sitt slut.

men det är ju en dag i morgon också.

1 comment:

  1. Tito Beltranstoryn är underhållning på högsta nivå. Carola (vill troligen dölja sin enorma barm som jag håller med om troligen är ett resultat av åldrande snarare än kirurgiska ingrepp) med jacka över huvudet, Tito som kräks och gråter i rättssalen, Robban Wells som vittnar över telefon... Sen kan Henning Mankell skriva the story om kändisrättegången i Ystad och cirkeln är sluten.

    ReplyDelete