Tuesday, November 15, 2011

Fingerfärg + bebis = sant

Den här bilden är tänkt att visa projekt tassavtryck med en en vecka gammal liten cheetah som inspiration till Jenny å hennes kaka som också kommit på hur kul det är med fingerfärg. Jag kan meddela att cheetahn inte fått experimentera med färgen sedan dess. Å det tar nog ett par år till det är dags igen.

Jag försökte på alla sätt å vis beskära bilden. Men jag lyckades inte på ett enda trovärdigt sätt få bort bautamelonerna.

7 comments:

 1. Med Sigge fixade neo ett fotavtryck till oss, med Majken tog jag vanlig hederlig vattenfärg! Mycket lättare att tvätta bort, blir lika fint!

  (Jag vet vad du menar med melonerna, får ibland lite andnöd när jag kollar på bilder på mig själv från Sigges nyföddhetstid...)

  ReplyDelete
 2. Såna där boobs fick aldrig jag (för att ytterligare ta fokus från det som var avsett), de har krympt en kupa nu (hurra!) men växte aldrig i början. De har liksom bara varit mer eller mindre fasta under olika perioder.

  ReplyDelete
 3. Det där såg ju bara ut som en in your face-kommentar, men vad jag ville ha sagt var att jag också vill ha såna där bilder att förfasas över. Där brösten och inte min glåmiga uppsyn är grejen.

  ReplyDelete
 4. hehe verkar vara det nya svarta med fingerfärg. kanske skulle testa.

  ReplyDelete
 5. alltså min första tanke: oh my god vilka jätteboobs. cch sen: ska hon inte nämna det? och sen: oh skönt, hon vet om det också.

  ReplyDelete
 6. Fin bild! Och nu ångrar jag lite att vi aldrig gjorde några avtryck.

  Vissa säger att man gör mindre med andra barnet, jag tänker att jag ska ta igen allt jag kommit på att jag ville göra med E.

  ReplyDelete