Tuesday, November 1, 2011

Reklamvarning

Hur många har inte hävdat att mensskydd borde vara gratis? Nu finns det! Visst, kvinna säljer sig till reklammakarna som sjävlklart använder en som marknadsundersökning/fokusgrupp av nåt slag. Men ändå. Gratis smakar ändå gott.


Å nej, jag får inget betalt för att skriva det här.

6 comments:

 1. Sen har vi ju the good old menskopp också. Ett par tre hundra spänn för ett mensskydd funkar i tio år (och som inte heller torkar ut slemhinnor eller genererar sopor) är också i princip gratis. Go menskopp!

  ReplyDelete
 2. Jag hör dig...får se om jag kommer dit nån gång...jag tror det är bra men tycker samtidigt det verkar lite läskigt. Hur gör man t ex på offentliga toaletter eller andra ställen där det inte finns handfat/vatten?

  ReplyDelete
 3. sen när finns det inte handfat på offentliga toaletter??

  ReplyDelete
 4. Biografer, restauranger, teatrar för att nämna några, har ofta toabås med allmänt handfat utanför.

  Ska kvinna då gå ut där med den blodiga menskoppen bland folk som tvättar händerna, skölja å dona å gå tillbaka in på toa? Med byxorna på trekvarts å blodet droppande eller? Jag får inte ihop det...

  ReplyDelete
 5. Jag tömmer inte menskoppen där jag inte har möjlighet att tvätta mig och skölja ur den. Det är en av de grejer som är så bra jämfört med tampong, att man inte blöder igenom och måste panikbyta (även om den såklart blir full till slut). Det är ju ganska sällan man vistas jättelänge på en plats utan handfat på toan. Minst sex timmar kan jag ha koppen inne under den dag jag blöder som mest, övriga dagar kan jag ha den åtminstone tolv timmar om så krävs.

  ReplyDelete
 6. Men det vore kul att se någon springa ut med blodiga händer och brallorna nere.

  ReplyDelete