Friday, March 30, 2007

dagens ungdom

Inget sex på ett helt år, då är kvinna tomte. Det var så det sades mig för några år sedan. Har det gått ett år får kvinna ha tomtefest för sina vänner och bära luva på huvudet (jag har även hört varianten med dumstrut), oavsett om det är mitt i sommaren eller påsk. De som kommer måste ha med tomtegåvor. Huruvida det är positivt eller negativt att vara tomte låter vi vara osagt. Själv blev jag en gång tomte. Jag hade inte fest, men skojfriska anonyma firare stoppade en uppskattad tomtegåva i mitt brevinkast.

Senare har jag stött på andra varianter på tomtefest. Till exempel att den som varit utan i ett halvår blir nisse och att kvinna innan dess samlar luvor, en för varje kalendermånad.

Häromdan fick jag av en yngre djävulskvinna lära mig en ny variant: ha en älg på balkongen. Det ska stå för en månad utan sex, dock ej kalendermånad, utan exempelvis från den 14e till den 14e. Huruvida älgar är positiva eller negativa förtäljer inte historien.

6 comments:

 1. Om man har varit utan i en vecka, har man ett marsvin i toaletten då, efter en dag - en lus i sitt hus? Kan vi kolla upp det här?
  Marsvinet börjar bli aktuellt...

  ReplyDelete
 2. Jessica sluta skryt om ditt aktiva sexliv, det är ingen som bryr sig.

  "en yngre dk"

  värst vad jag plötsligt blivit någon slags intervjuoffer för "den yngre generationen" som har analsex innan de hunnit gå typ..

  well. själv har jag i alla fall en älg på balkongen.

  om jag är bitter? ICKE, skulle aldrig hända.

  däremot tycker jag vi måste fortsätta diskussionen om när kvinna egentligen haft sex?

  ReplyDelete
 3. det råder en påtaglig brist på påsättbara män i bangla. om denna tradition praktiserades skulle luvorna, strutarna, älgarna, marsvinen o lössen inte räcka till. det är bara så ofta kvinna kan åka på spermaresa till kolkata, bangkok, hong kong etc.

  ReplyDelete
 4. Jenny,

  Välkommen till klubben... Jag kan säga att det är inte för att du är en djävulskvinna som du måste stå ut med alla dessa närgångna frågorna. Jag tror att KIP utsätter alla sina bekanta för det här.

  ReplyDelete
 5. Jenny,

  Du ska veta att det inte bara är du som utsätts för KIPs närgångna frågor. Jag tror att hon utsätter alla sina bekanta för detta.

  ReplyDelete
 6. ja pascal, du är ju dum nog att svara på dom hela tiden också. det kan jag dock inte hjälpa dig med.

  tack för vin och ost förresten. mkt trevligt.

  ReplyDelete