Sunday, March 4, 2007

kräk, kräk, kräk

jag har mensvärk. allt för patriarkatet ska fortsätta styra. ursäkta mig men jag behöver ingen mens. jag har inte tänkt producera barn. inte i er regi i alla fall. så spara mig dagarna av magont och hallucinationer. tack

och spara mi från amerikanska moralserier där massa heteropar switchar liv, från ett patriarkat till ett annat. och männen bara styr och styr. och kvinnorna konstruktivt försöker få fram sina erfarenheter, men nej, männen vill ju inte lyssna "de är ju trötta på att bli trampade på".

TRÖTTA PÅ ATT BLI TRAMPADE PÅ? my fucking ass. skaffa lite verklighetsförankring gubbslem.

avslutningsvis vill jag bara poängtera att nån bitterhet hittar du inte hos mig i alla fall

1 comment:

  1. Men.. när du talar om din mens talar du RAKT till mansstyret? Som om det vore deras fel att vi har jävla slem-mens..? Jag fattar inte. Min mens är mitt livs svarta stinkande sten som kommer rullande en gång i månaden - den förstör ALLT för mig under en hel vecka. Tur har jag dock som har en pojkvän som masserar ryggen, hämtar varma vetekuddar, ger mig choklad på begäran och förlåter mina pms-attacker ( där jag är mer än lovligt elak) för att han förstår att mensen är förjävlig. Kanske låter som en illusion i ditt liv men bra människor finns, oavsett kön.

    ReplyDelete