Tuesday, April 24, 2012

Dagens outfit

När jag pluggade i Lund köpte jag ett par jeans en gång. Ja jag köpte säkert jeans flera gånger men dessa minns jag särskilt. De var "dyra" för att inrymmas i en studentbudget. Å de var vansinnigt snygga. 


Jag hade på mig dem den gången då jag och mina vänner flyttade bokhyllor på en gata i Malmö. Plötsligt kommer en man fram och säger:
- Ni där, ni är lesbiska va? Fy fan vad ni är äckliga, såna som ni. Men det kan ju inte ni hjälpa, ni är ju födda såna. Defekta. (den här gången som Jenny bloggade om alltså)


De där jeansen var slitna då. Flyttjeans. Numera mina lesbiska jeans. Jag hade ett rosa-grönmönstrat linne från en designbutik i Bangkok på överkroppen. Mitt numera lesbiska linne - lämnat till Stadsmissionen för nån vecka sen. 


Nu kommer jag i de där jeansen igen. Ett hål på låret. En fläck. Men fortfarande vansinnigt sköna. Å av alla minnen jag borde ha till dem finns det bara ett. Ett som vi kan skratta åt å minnas som flyttdagen. Men som samtidigt påminner om att nån tyckte att vi utstrålade nåt som var så äckligt att den var tvungen att berätta det för oss.


Dagens outfit: jeansen ihop med en cheetahmönstrad blå reakofta från H&M. Cheetahn har jeanshängslen å prickig tröja. Nu ska vi ut å promenera med Miss Baglady å pluppenUndras så flundran om jag - å mina jeans - fortfarande har en så stark lesbisk utstrålning att nån kommer känna sig tvungen att påpeka det på stan.

2 comments:

  1. Alltså, jag blir helt galet nyfiken på dessa lesbiska jeans!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Äntligen! Nu finns det bildbevis på bloggen!

      Delete