Sunday, April 29, 2012

Söndag i Skåne

Lamm- å kalvspaning med cheetahn. Bakat chokladkaka. Häng med släkten. Lite kvalitetstid med lillebror som fyllt år. Fina lillebror. Som blivit sambo med en kompis efter att tjejen som skulle flytta in gjorde slut. Blä. Jag är som en hönsmamma å hatar när nåt går dåligt för lillebror. Vill skydda honom från allt ont. Undras hur jag ska fixa cheetahns tonår.

Igår findag i Malmö. Imorgon klippas.

4 comments:

 1. Åh jobbit att se bror bli sviken. förstår känslan. jag undrar också hur man ska klara när pluppi blir sviken av livet. tycker det verkar himla dumt att det ska behöva hända. suck.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Verkligen dumt är det. Tänk att nån ska krossa cheetahns hjärta. Å lura henne. Å säga att hon inte får vara med. Osv. Så himla oacceptabelt.

   Delete
 2. Fy vad jobbigt! Och förstår känslan, känner detsamma med min lillebror, brukar ofta drömma att han är liten igen och jag tar hand om honom ungefär som jag gör med E, gissar att det är lagom symboliskt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Intressant med drömmen. Vet inte om det är nåt storasysterdrag det här att vilja skydda å ta hand om - eller om det bara är allmänt vanligt mellan syskon.

   Delete