Tuesday, April 24, 2012

KIPs tisdagslista

Irriterad - för jag glömde äta lunch. Jag svängde ihop en fiskgryta till cheetahn. Inspirerad av Jonnas recept fast med betydligt färre kryddor å ingredienser. Cheetahn åt som en häst. Glad cheetah, glad mamma. Bytte blöja, lade cheetahn för sömn. Satte mig i soffan med datorn. Sugen på nåt. Hämtade typ 15 fudge å dumle i ett skåp. Åt upp alla utom en dumle. Kom på att ja just det, JAG åt ju ingen lunch. Å nu sitter jag här sockermätt. Inte direkt lunchsugen. Trodde att jag bara skulle ha lite sött efter maten liksom... Men den där maten hade jag aldrig ätit. Å oklart vad jag ska äta när jag väl lagar nåt om nån timme eller så.  Irriterad.

Annat som gör mig jävligt förbannad idag: Mens. Ljudet från byggarna ovanför. Att vi kom på att vi nästa månad får pyttelite pengar precis efter att vi kommit på att vi denna månad får massa pengar. Dvs. måste spara i förebyggande syfte.

4 comments:

 1. Förlåt om jag drog på munnen av din tisdagslista, men jag känner igen det där så väl med att mata ungen och sen glömma bort sig själv.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ska bli sååå skönt när vi äter samma mat allihop helt å hållet!

   Delete
 2. Alltså. Så himla lätt att glömma att äta själv. Man ba matar unge och sen ba vad var det nu JAG skulle göra...

  Plus att då är man ju så sjukt hungrig när man kommer på det att man typ bara orkar äta fil eller gröt eller så. I alla fall jag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precis. Eller mikra nåt från frysen. Bättre rutin när kvinna jobbar, helt klart.

   Delete