Saturday, September 8, 2012

Vill bli testförare!

Jag läste på barnvagnsbloggen att Crescent söker testförare till sina vagnar. Det vore ju helt perfekt för oss eftersom vi dessutom ska lämna in vår teutonia på service.

Vi skulle vilja testa sittvagnen Compact. (Well, allra helst skulle vi vilja prova den där nya som ska komma - den "stadsanpassade sittvagnen med vändbar sittdel" men i väntan på den så är vi nyfikna på Compact...) Vi har inte kört nån riktig sittvagn innan så det vore kul. Eftersom cheetahn är 1,5 skulle det kunna vara passande i ålder att ev. byta till just en sittvagn på sikt.

Så varför vill vi testköra just denna? Jo, vi är nyfikna på hur fyra fasta hjul skulle funka i stan där vi bor. Å på hur liggläget i vagnen funkar för cheetahn som gärna å länge brukar sova i vagn. Det vore också kul att se hur selen funkar för cheetahn som gärna ålar sig ur det mesta. Sen tror vi att handtaget som är vikbart är skönt för körkänslan å att lastutrymmet skulle imponera på oss. I höst kommer vi att resa till landet i Skåne med grusvägar och det kuperade Bohuslän. Det skulle vara kul att testa sittvagnen både på resa å väl framme.

Hoppas hoppas!

No comments:

Post a Comment