Wednesday, October 26, 2011

Å i år har vi basilika i fönsterkarmen

Har bott här i ett drygt år nu. Minns förra hösten. Hur jag spanade ut över lilla parken utanför (å lite avundsjukt på terassbalkongerna tvärsöver). Alla fina löv. Den enorma lönnen (syns inte på bilden) till höger. Å jag tänkte på att här skulle vi bo å hit skulle cheetahn komma. Kom cheetahn, kom. Stod jag å tänkte å längtade med ryggontet å höftontet å halsbrännan.

Å nu är cheetahn här å vi bor här å det är höst igen.

5 comments:

 1. asså shit scary men du, vi bor i samma hus du och jag. är 99% säker. den där balkongen kan man inte ta fel på :)Hej från andra våningen.

  ReplyDelete
 2. Nä du skojar!?! Det är ju hur kul som helst. Vilken våning? Det betyder ju att vår lilla cheetah snart får en kompis att leka med i huset då!?! Vi borde ju ha känt igen varann om vi sprungit på varann efter bloggalan eller?

  ReplyDelete
 3. Men åhhh...kan jag inte läsa eller... andra våningen skrev du ju. Vi bor 1 trappa upp btw. Vem vågar knacka på först...

  ReplyDelete
 4. Amen då bor vi verkligen grannargrannar, jag gick förbi din dörr nyss. Maria heter jag. Och ja lite konstigt att vi inte känt igen varandra, men man ser ju grannar ganska sällan.

  Som sagt, vem vågar knacka på först. :)

  Och oj, måste berätta för mannen att skaparen av hans nya favoritspel bor granne.

  Jättekul. Då måste vi ju ses snart.

  ReplyDelete
 5. Åh så skoj! Hade jag inte haft gäster innan ikväll hade jag knackat på! Drar till Skåne över helgen så nästa vecka får det bli. Så himla spännande.

  ReplyDelete