Wednesday, March 14, 2012

En kvart i livet

Solrosen lämnade över cheetahn i vagnen till mig på stan igår. Han drog till Dubai med jobbet. Jag åkte hem från mitt möte. Hade huvudvärk å prick en kvart på mig. Skulle packa klart lite. Rationaliserade bort avklädning å skor. Kissade med öppen badrumsdörr. Cheetahn snubblade på skor å overall i hallen. Slog pannan. Jag skyndade å tröstade. Packade med henne på armen (bra att jag hade förberett lista på vad som skulle ner i väskan så jag slapp tänka i alla fall). Telefonen ringde. Hann inte svara innan det okända numret lade på. Fortsatte packa. Telefonen ringde igen å jag hann inte svara igen. Tryckte ner cheetahn i paraplyvagnen å krånglade ut den å väskan i trapphuset. Gick in för sista översyn. Såg en kruka basilika på bänken. Slet åt mig den å tryckte ner den i grannens tidningshållare. Hoppades att de gillar basilika lika mycket som jag å inte skulle tro att nån galning försökte förgifta dem med skum växt utan avsändare. Hann liksom inte ens ringa på. Telefonen ringde igen. Hann inte svara. Skyndade ner till taxin (som var den som ringt förstås). Å såg att cheetahns nos också skadats å det var lite blod. Kände mig dålig.

Åkte till Bromma. Cheetahn höll på att riva ner massa godis på taxfree, provkörde rullstolar å vrålade som om hon blev mishandlad när jag spände fast henne i vagnen. Hon vrålade också så fort hon behövde vara fastspänd på flyget.

Å nu är vi i Skåne. Å cheetahn å hennes morfar är ute å klappar katter å kalvar å åker skrinda. Jag har jobbat lite å bakat schackrutor.

Är rädd att jag kan ha lämnat kvar en äcklig soppåse i köket där hemma. Blä vad den kommer lukta på lördag.

2 comments:

  1. Mm, det var fint. Nu är vi åter i Sthlm. Å soporna var slängda...av solrosen...

    ReplyDelete